Choď na obsah Choď na menu
 


Aké dievčatá sa páčia slovenským chalanom?

8. 4. 2013

 Aké dievčatá sa páčia slovenským chalanom?

Čo ich viac priťahuje? Uprednostňujú veľké alebo malé prsia? Aké vlasy by mala mať? Čo si všímajú na jej tele a čo ich naopak vôbec nezaujíma? Prieskumu sa zúčastnilo niekoľko stoviek slovenských chalanov vo veku 13 až 26 rokov, ktorí na tieto a iné otázky odpovedali takto:

 

Čo si najviac všímajú chalani na dievčatách?

Chalanov na dievčatách zaujíma najviac jej tvár, naopak jej vnútro skončilo až na šiestom z dieviatich skúmaných oblastí na dievčati. Rebríček najdôležitejších vecí, ktoré si na dievčati priemerný slovenský chalan najviac všíma je takýto:

1. jej tvár
2. zadok
3. prsia
4. úsmev
5. pekné oči
6. jej vnútro
7. nohy
8. vlasy
9. brucho

Samozrejme, rôzni chalani si tieto časti dievčenského tela všímajú rôzne. V nasledujúcich grafov vidíte porovnanie, koľko percent chlapcov si tú-ktorú časť dievčaťa všíma a koľko percent príslušná časť dievčaťa vôbec nezaujíma...

 

Aké dievčatá sú najviac obľúbené?

Chalani majú aj svoje typy dievčat, niektorým záleží viac na inteligencií dievčaťa, ako na jej kráse. Najviac chalanov aj tak priťahujú najviac dievčatá s krásnym telom, tie sa najviac páčia 33,5% chlapcov.
Pre ďalších 30% chlapcov nie je krása dievčata, tým najdôležitejším, hlavné je, že sa s ňou dobre cítia a že dievča má zmysel pre humor. Inteligencia dievčaťa a múdrosť je hlavným kritériom pre 13,7% chalanov.
4,7% chlapcov, ešte presne nevie, čo sa im páči najviac a 2,9% chalanov je na chalanov a nepriťahujú ich žiadne dievčatá.

Zvyšným 15% chalanov sa páčia všetky dievčatá bez rozdielu...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.